четвер, 14 січня 2016 р.

Між Різдвом та Маланкою

Отож підведемо підсумки тижня між Різдвом та Маланкою з Василем.

ПС знову в центрі уваги, як і терористи з росії, котрих арештували в Туреччині. Правда різниця кардибалету - на Закарпатті таки ніхто не загинув.

Highway to Hell - дорожня карта від путіна через посланця, чи гінця, чи шо воно за обізяна приїжджала чи то прилітала. Попри фантазії деяких осіб, ту карту засланець так і не дотягнув до ПеПе, бо ПеПе поїхав до файного міста Тернопіль. Бо що може бути краще, ніж те файне місто. Брати Гадюкіни правду казали. Потім ПеПе ще бував де завгодно, але точно не там, де засланець путіна.

Боря накормив какашками половину блогерської братії, котра їх благополучно пережувала. Правда про божу росу так і не спромоглися написати. Мабуть я поспішила з висновками. Ще пережовують, поки у Борі приживається пришита рука.

Фоном цього всього проскакав буратіно з плачем Ярославни, і деякі типу блоХери з вересками про мінстець і порохоботів. Але то таке. Хіба що посміятися.

На цій оптимістичній ноті всім добраніч!

Не забуваємо, кому ми вдячні за спокійний сон і веселі свята. У святкових молитвах згадуйте наших захисників. І допомагайте. Це дуже важливо!

Немає коментарів:

Дописати коментар