пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Місто на Че: одне з перехресть.

Я вже давно зрозуміла про відсутність логіки у роботі дорожніх служб. Будь яких. Ось один з прикладів. На фото перехрестя вулиць Чорновола та Ватутіна.


Перехрестя регулюване і в принципі звичайне. Але... Тут існують два знаки, котрі логічну і адекватну людину вводять в ступор в своєму поєднанні ще й дорожньою обстановкою.

Цифрою 1 я позначила зелену стрілку біля червоної секції світлофора, котра дозволяє поворот на право на заборонний сигнал, коли нічого не заважає виконати цей  маневр. Під'їзд до перехрестя знаходиться під нахилом, вся ліва сторона — густі зелені насадження, щоб оцінити можливість повороту водій виїжджає на пішохідний перехід саме тоді, коли для пішоходів зелений сигнал. Отже поворот за цією стрілкою з вул. Ватутіна на вул. Чорновола фактично є неможливим.


На фото є ще й цифра 2. Вона там не просто так. Це знак, що говорить про початок дороги з одностороннім рухом, тобто для тих, хто рухається по вул. Чорновола в напрямку бульвару Шевченка жодних перешкод для такого маневру (повороту направо на забороняючий сигнал світлофора за наявності зеленої стрілки) взагалі не існує — відсутній рух транспорту з лівого боку, повертайте на здоров'я, а не стоїте і забруднюєте повітря, пропустіть лише пішоходів. Але такого знаку, як під цифрою 1, там немає.

Наразі ми маємо стараннями дорожньої служби підвищення небезпеки для учасників дорожнього руху на цьому перехресті.

Немає коментарів:

Дописати коментар